Euroglove mascotbedrijfskleding foto banner1 bedrijfskleding borduren bedrukken
euroglove bedrijfskleding mascotbedrijfskleding.nl

Bedrijfskleding

Bescherming, functionaliteit, herkenbaarheid en uitstraling; dat is waar het om draait als we het hebben over correcte bedrijfskleding. Euroglove helpt u bij het kleden van uw medewerkers zodat zij het perfecte visitekaartje vormen voor uw onderneming.

U kunt bij ons terecht voor al uw werkkleding, schoeisel en persoonlijke beschermingsmiddelen. De combinatie van persoonlijke aandacht, deskundig advies, efficiënte werkwijze en correcte service; dát is voor ons de sleutel tot succes. Mogen we ook u van dienst zijn als groothandel bedrijfskleding ?

Werkkleding

Of u nu in de bouw-, de installatie-, de industrie-, de schilders-, de hoveniers- of de transportbranche werkzaam bent: werkkleding moet functioneel zijn. Daarnaast zijn ook het comfort, duurzaamheid en uitstraling van belang voor elke werknemer, zodat hij/zij het werk zo optimaal en representatief mogelijk uit kan voeren. Een werknemer die goed in zijn vel zit is een meerwaarde voor iedere onderneming.

euroglove werkkleding mascotbedrijfskleding.nl
euroglove costom made kleding
euroglove costom made kleding 1

Custom made bedrijfs- en promotionele kleding

Met meer dan 25 jaar ervaring als leverancier van bedrijfs- en promotionele kleding, is Euroglove toonaangevend in Nederland.
Dankzij een intensieve samenwerking met onze partners, leveren wij al vanaf 150 stuks kwalitatieve, praktische en eigentijdse “customized” producten. Ook al heb je weinig kennis van textiel en productie, bij Euroglove ben je aan het juiste adres voor speciaal naar wens en op maat gemaakte kleding. Onze enthousiaste mensen verdiepen zich in al je eisen en wensen omtrent het nog te ontwikkelen product, door goed naar je te luisteren en de juiste vragen te stellen. Daar voegen we onze ideeën en kennis op het gebied van design, textiel en productie aan toe.
En zo transformeren we jouw vraag tot een gezamenlijk concept van een uniek Custom product of zelfs een complete collectie. Natuurlijk doen we dat op maatschappelijk verantwoorde wijze.

Adresgegevens

Venloseweg 57A
5931 GS Tegelen
Tel: +31 (0)77 8518327
info@euroglove.nl

Telefonisch bereikbaar

Maandag t/m vrijdag
09:00 – 17:00