Euroglove mascotbedrijfskleding foto banner1 bedrijfskleding borduren bedrukken
euroglove transfers

Bedrukken

Maak de werkplek zichtbaar door bedrijfsnaam en logo

Bij Euroglove kan bedrukken een onderdeel van de bestelling van werkkleding uitmaken. Welke bestelvorm u ook kiest, het is gemakkelijk om het bedrukken van een logo aan uw bestelling toe te voegen. Bedrukken worden opgenomen in hetzelfde proces net als borduren.

Transfers

  • Goed voor kleine details
  • Goed voor geleidelijke overgang van kleuren
  • Goed voor waterdichte kleding

Transfers zorgen voor een scherp en gedetailleerd resultaat met een goede duurzaamheid. Met transfers kunt u uw logo van alle gewenste kleuren voorzien en het is zelfs mogelijk om logo’s met een geleidelijke kleurovergang te creëren. Het wordt afgeraden om transfers op gebreide producten en fleece te drukken. Daarentegen zijn transfers zeer geschikt voor waterdichte werkkleding.

Euroglove is specialist op het gebied van maken en aanbrengen van transfers met een extreem hoge duurzaamheid, zeer elastisch en bestand tegen industrieel wassen, daarnaast is het het meest milieuvriendelijke transfer op de markt gedrukt met op waterbasis gedragen inkten en voldoet aan de hoogste normen van de öko-tex 100.
Onze transfers worden met relatief lage temperaturen aangebracht ( 150°C) zodat u een grote verscheidenheid aan textiel kan drukken zonder dat u het gevaar loopt op verkleuring of beschadiging.

Adresgegevens

Venloseweg 57A
5931 GS Tegelen
Tel: +31 (0)77 8518327
info@euroglove.nl

Telefonisch bereikbaar

Maandag t/m vrijdag
09:00 – 17:00